Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

Történetünk

Történetünk


Autószervizünk a kétszemélyes magánvállalkozás keretéből tíz év alatt a kisvállalkozás magasságába emelkedett. Ez alatt az idő alatt a műhely fel-szereltsége, alapterülete a dolgozók létszáma és az ügyfélkörün folyama-tosan fejlődött. Tevékenységi körünk időközben karosszéria-javítással is kibővült. Technikai felszereltségünk a kor autóihoz igazodott, fejlődött a jelen színvonalukhoz Ma már mindenféle típusú gépkocsit javítunk. A leg- modernebbektől a hőskori Ladákig. Az ügyfélkörünk több mint félezerre emelkedett. Ügyfeleink között megtalálható a magán-személyektől a nagyvállalaton át az állami költségvetési szervekig. Mai szervizünk felépítése a kor követelményeinek maximálisan megfelel, sőt néhány ponton meg is előzi a hasonló kisvállalkozások színvonalát. A műszaki vizsgáztatás megkez- désével a Közlekedési Hatóság felé is nyitottak lettünk. Az autójavító kis- vállalkozások közül szinte elsőként szereztük meg az ISO 9001 minősítést a műszaki vizsgáztatás területén Szegeden.

Évszámokban


1994

A "T-Z Autószerviz" Bt megalakult Röszkén autószerelő és autóvillamossági szerelő kisvállalkozásként. Mindenféle gépjármű javítását végeztük.
Alkalmazottaink nem voltak.

2004

A "T-Z Autószerviz" Bt  telephelyet és cégformát  változtatott az új név "T-Z Autószerviz" Kft és Szeged Pulcz u. 33 szám alá költözött ahol azóta is dolgozunk. A tevékenységi körünk is kibővült karosszériajavítással. Több alkalmazottat foglalkoztatunk.

2009

EU pályázat keretében korszerűsítettük műhelyünket. Ugyanazon a telephelyen egy kb háromszor nagyobb alapterületű, 400 m2 -es műhelybe költöztünk. Öt gépkocsiálláson és két karosszériajavító álláson, folytatjuk a javítást. Igényes munkafelvételt és ügyfélvárót alakítottunk ki.

2010

Megkezdjük műszaki vizsgálóállomásunkon a hatósági műszaki vizsgáztatást, környezetvédelmi vizsgálatot és az eredetvizsgálatot.
ISO minősítést szereztünk.

Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO